en-USda-DK

Eksempler

Her på siden findes materiale, som giver mulighed for at danne sig et overblik over både katalogets dækning og kvaliteter, samt hvorledes kataloget kan benyttes. Se om der er historiske flyfotos tilgængelige for netop dit interesseområde og få et uddrag fra en række af forskellige serier, fra blandt andet Københavnsområdet og Limfjorden, som giver mulighed for at få et indblik i billedekatalogets kvaliteter. Tilgængeligt finder du eksempler fra forskellige skala samt årstal, som du alt sammen har mulighed for at navigere i og således få et indblik i løsningen og dens muligheder.

Adgang til systemet

Kortløsningen udbydes gennem en række adgange. FlyFotos.dk har forskellige løsningforslag, men kan også skræddersy en løsning efter dine behov.

Læs mere

Korttjenesten i et uddrag

Få et indblik i billedekatalogets kvaliteter. Tilgængeligt finder du eksempler på serier med forskellige skala samt årstal, som du alle har mulighed for at navigere i.

Læs mere

Korttjenestens dækning

Få et indblik i billedekatalogets dækning. Se om der er historiske flyfotos tilgængelige for netop dit interesseområde og hvilke årstal samt skalaer billederne findes i.

Læs mere

Referencer

Herunder finder du eksempler fra andre sider, hvor også historiske flyfotos benyttes og udstilles. FlyFotos.dk' unikke indhold findes ikke til kommercielt brug på nogen af de refererede sider og kun i et meget sporadisk omfang.Miljøportalen


Danmarks miljøportal. Data om miljøet i Danmark.SDFE, Kortforsyningen


Miljø-, natur- og planoplysninger.Det Kongelige Bibliotek


Danmark set fra luften.

Få hurtig og let adgang til WebGIS eller WMS

Vi tilbyder to mulige produkter. En kortløsning i form af en WebGIS, og en kortservice i form af en WMS. Vi kan skræddersy en løsning specielt til dine behov.

Kom igang

Samling af Danmarks historiske flyfotos

FlyFotos.dk udbyder mere end 1.000 unikke historiske flyfotoserier, svarende til mere end 250.000 individuelle billeder. Det store billedekatalog er af Danmarks dækkende karakter.

Kontakt

+45 87 31 00 80

usunligt

Sociale medier

usunligt

usunligt


©2020 FlyFotos

FlyFotosDK er et samarbejde mellem I-GIS og JO Informatik.