en-USda-DK

Hjælp

Har du problemer, spørgsmål eller vil du bare gerne i gang med at bruge FlyFotos.dk, så kan du få svar på generelle spørgsmål på denne side.

Du kan også se om vi har besvaret dit spørgsmål herunder.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

WMS står for Web Map Services. WMS kan levere kort af spatialt refererede data i form at rastedata til en klient. Fordelen ved at anvende WMS er, at data kun ligger hos dem, der skaber og vedligeholder dem. I dette tilfælde I•GIS og JO-informatik

WMS'en tilføjes som et WMS-lag i dit eget GIS-software. Der understøttes WMS version 1.1.0 og 1.3.0. Benyt din egen private URL, fremsendt af FlyFotos.dk og forbind til servicen. Alt efter det benyttede GIS-software kan du nu tilføje enkelte lag eller alt i servicen til din GIS.

WebGIS er kort og geodata vist i en Web browser, til forskel fra en GIS applikation (Desktop GIS) på egen pc.

Benyt den fremsendte URL i din foretrukne Browser eller tryk her. Du vil nu blive mødt af en WebGIS der efter login, vil indeholde lagende tilhørende din private adgang. Start med at benytte servicen ved at slå lag til vha. lagkontrollen i panelet til venstre.

Vi anbefaler ikke tilecache ifm. brug af servicen. Tilecache giver oplevelsen af ringere kvalitet, da de enkelte tiles ofte ikke vil passe til hinanden og man kan opleve at få en uhensigtsmæssig skæring.

Løsning: Bedste løsning er at slå tilecache helt fra, men det kan også hjælpe blot at slå det fra ved lavere skalaer.

Support

Kontakt os med dit problem eller spørgsmål, ved at sende en mail til:

info@flyfotos.dk

Drift

Oplever du problemer med drift af servicen? Henvend dig her og vi hjælper hurtigst muligt:

drift@flyfotos.dk

Samling af Danmarks historiske flyfotos

FlyFotos.dk udbyder mere end 1.200 unikke historiske flyfotoserier, svarende til mere end 500.000 individuelle billeder. Det store billedekatalog er af Danmarks dækkende karakter.

Kontakt

+45 87 31 00 80

usunligt


©2020 FlyFotos

FlyFotos.dk er et samarbejde mellem I-GIS og JO Informatik. Et samarbejde mellem I-GIS og JO Informatik.